Articole 

Home » Informatii publice » Eşti pregătit pentru certificarea ISO?


Eşti pregătit pentru certificarea ISO?

În timp ce strategiile de marketing sunt uneltele principale pe care o companie se bazează pentru a descoperi nevoile clienţilor săi, prin cele de vânzare compania se asigură că aceştia primesc exact ceea ce îşi doresc. Prin urmare, concluzia logică pe care oricine o poate enunţa este că toate organizaţiile ar trebui să încerce prin integrarea sistemelor de management să-şi asigure întregul lanţ de aprovizionare pentru ca acesta să aibă la bază aceleaşi principii ca şi organizaţia certificată ISO.

Şi fiindcă începutul unei implementări ISO este întotdeauna dificil, primul pas pe care compania trebuie să-l facă este să se decidă dacă are sau nu nevoie de serviciile de consultanţă ale unui specialist în domeniu. Odată ce compania a depăşit această provocare, următoarea întrebare de pe listă este dacă merită sau nu implementarea sistemului de certificare, dacă se justifică resursele consumate şi costurile implicate de procesul standardizării.


Deci, sunteti pregatit pentru certificare ISO?

Cel mai mare client al Dvs. a solicitat sa va certificati. Ştiţi cum să începeţi? Multe firme angajeaza un consultant pentru a le ajuta la pregătirea documentelor. Alegeti o asemenea companie care vă va oferi o garanţie că veţi obţine certificatul în conformitate cu intervalul de timp si costul prevazut in contractul iniţial.

Acest consultant ar trebui să realizeze prima evaluare interna, asigurându-se că aceasta chiar va avea loc , şi că, oricine este o parte a procesului de implementare a sistemului de management  dorit, impărtăşeste viziunea şi beneficiile certificarii conform ISO.  Este un obiectiv comun pentru companie de a îmbunătăţi continuu eficacitatea sistemului de management al calităţii.

Uneori, în mijlocul unui proiect de mare cum ar fi obţinerea certificării ISO 9001 ne întrebăm dacă acesta merita cu adevarat. În cazul în care aveţi îndoieli cu privire la valoarea certificarii, merită să ne amintim câteva dintre beneficiile acesteia:

Un cadru competitiv

Principalul beneficiu este recunoaşterea la nivel mondial care vine odata cu certificarea. Aceasta separă compania dvs. de altele care nu au dovedit ca au servicii de calitate conform standardelor europene. Împreună cu această recunoaştere, veti resimti un mare potenţial pentru a câştiga mai multe afaceri.

O mai bună comunicare

Primul lucru pe care companiile il observa odata cu certificarea ISO este o îmbunătăţire a sistemului de comunicare, atât pe plan extern şi intern. Alte beneficii includ avantaje faţă de concurenţă şi îmbunătăţiri organizatorice.

Economii financiare

Eficientizarea proceselor - fie a sistemelor de management al calităţii, fie a sistemelor de management al mediului - face ca firma dumneavoastra sa devina mai competitiva. Aveti nevoie de capacitatea de tranzacţie, dar retineti ca  victorii reale se obtin prin colaborare.

Mai multe răspunsuri plus detalii şi informaţii adiţionale le puteţi găsi în articolul de mai jos: “
Are You Ready for ISO Certification?”


   Formular de contact online
Persoana de contact *
Numar de telefon *
Email *
Mesaj *

  Informatii publice

  Stiri [19] View
» Standardul ISO te asigura că PIN-urile sunt sigure
» Noul manual si CD cu privire la ISO 14001 „fac viata mai usoara” IMM-urilor
» Noua ediţie a ISO / CEI 17021 îşi propune să ridice nivelul de certificare a sistemului de management
  Bine de stiut [14] View
» Eşti pregătit pentru certificarea ISO?
» Certificarea ISO: ştampila calităţii
» VIDEO:: ISO video for the general public
  Linkuri utile
» Forum de acreditare::IAF
» Organizatia Internationala de Standardizare
» BLOG
  Subscrie la newsletter-ul nostruall rights reserved © INTERCONFORMITY
Despre noi | Servicii | Procesul de certificare | Legislatie | Standarde | Contact | Avantaje