Articole 

Home » Informatii publice » Managementul activ de business sau Certificarea ISO – Ce este mai bun pentru compania ta?


Managementul activ de business sau Certificarea ISO – Ce este mai bun pentru compania ta?

Conceptul ISO este recunoscut internaţional ca fiind un blazon al managementului de calitate şi al tuturor companiilor ce oferă încredere pe piaţa internaţională. De cele mai multe ori certificarea ISO a ajuns chiar să ţină locul unor metode raţionale de organizare a business-ului şi să fie singura modalitate prin care o companie îşi pune în ordine metodologiile interne.

Deşi avantajele sunt nenumărate, totuşi riscul cel mai mare pe care companiile trebuie să-l depăşească este falsa impresie că un teanc de documente necesare implementării ISO ar putea conduce compania spre o mai bună organizare. Certificarea ISO ar trebui să reprezinte o recunoaştere a valorilor şi dorinţa pentru îmbunătăţirea continuă şi nu încercarea de a intra în conformitate cu standardele impuse de ISO. Cu toate acestea, aleg calea mai uşoară, dacă se poate spune aşa. Aleg certificarea ISO, fiindcă aceasta reprezintă pentru cei mai mulţi calea sigură prin care îşi pot organiza business-ul şi îşi pun ordine în operaţiunile de interior.

Adoptarea unui standard de management ar putea fi un bun început pentru o experienţă îmbunătăţită în orice organizaţie, dar pentru majoritatea, acesta reprezinta un razboi continuu in care furnizorii serviciilor de certificare se declara invinsi in actiunea de a face o organizaţie să respecte normele scrise.

Întrebaţi, ca si exercitiu de imaginatie, executivul unei companii de talie medie despre sistemul lor, şi veti vedea ca nu au nicio idee despre ceea ce inseana un asemenea sistem. Vor dori in prima instanta sa apeleze la cineva  pentru a cere mai multe explicatii. Ei vad ca alte companii urmeaza standardele ISO şi ca atare, cred că trebuie să fie un lucru bun si pentru organizatia lor.  Mai multe detalii, in articolul original
, “Active Business Management or ISO Certification - What's best for business?”
   Formular de contact online
Persoana de contact *
Numar de telefon *
Email *
Mesaj *

  Informatii publice

  Stiri [19] View
» Standardul ISO te asigura că PIN-urile sunt sigure
» Noul manual si CD cu privire la ISO 14001 „fac viata mai usoara” IMM-urilor
» Noua ediţie a ISO / CEI 17021 îşi propune să ridice nivelul de certificare a sistemului de management
  Bine de stiut [14] View
» Eşti pregătit pentru certificarea ISO?
» Certificarea ISO: ştampila calităţii
» VIDEO:: ISO video for the general public
  Linkuri utile
» Forum de acreditare::IAF
» Organizatia Internationala de Standardizare
» BLOG
  Subscrie la newsletter-ul nostruall rights reserved © INTERCONFORMITY
Despre noi | Servicii | Procesul de certificare | Legislatie | Standarde | Contact | Avantaje