Articole 

Home » Informatii publice » Unelte, tehnici şi linii de ghidaj pas cu pas pentru succesul Auditurilor Interne


Unelte, tehnici şi linii de ghidaj pas cu pas pentru succesul Auditurilor Interne

Implementarea sistemului de management al calităţii poate fi o adevărată povară pentru unele firme. Din păcate, pentru unele dintre ele ISO 9001 poate deveni o provocare dificilă din care organizaţiile nu ies întotdeauna învingătoare. Din dorinţa de a se conforma cu orice preţ cerinţelor obligatorii ISO, multe dintre companiile ce-şi doresc implementarea pierd din vedere esenţialul ceritificării, şi anume îmbunătăţirea continuă a sistemului de management şi eficientizarea pe cât posibil a oricărui task sau proces al organizaţiei.

Rolul acester cărţi vine în întâmpinarea acelora dintre voi care pentru un motiv sau altul au uitat motivele reale ale implementării ISO şi s-au pierdut printre detaliile inerente ale conformizării. Tocmai de aceea, “ISO 9001:2008 Internal Audits Made Easy” este dedicat managerilor, auditorilor interni, reprezentanţilor managementului de la cel mai înalt nivel, coordonatorilor procesului calităţii, responsabililor cu calitatea şi oricărei altei personae care vine în contact cu implementarea ISO 9001 într-o organizaţie.

“ISO 9001:2008 Internal Audits Made Easy” conţine toate tehnicile, ustensile, metodele, sfaturile şi îndrumările de care reprezentaţii calităţii au nevoie la fiecare pas în procesul implementării standardului. De asemenea, cartea enumeră modalităţi de îmbunătăţire a procesului calităţii pentru acele organizaţii care au deja implementat un sistem eficient de audit intern şi care nu-şi doresc decât să continue prin implementarea sistemului de îmbunătăţiri.

Mai multe răspunsuri plus detalii şi informaţii adiţionale le puteţi găsi în articolul de mai jos:

“ISO 9001:2008 Internal Audits Made Easy: Tools, Techniques, and Step-by-Step Guidelines for Successful Internal Audits” by Ann W. Phillips   Formular de contact online
Persoana de contact *
Numar de telefon *
Email *
Mesaj *

  Informatii publice

  Stiri [19] View
» Standardul ISO te asigura că PIN-urile sunt sigure
» Noul manual si CD cu privire la ISO 14001 „fac viata mai usoara” IMM-urilor
» Noua ediţie a ISO / CEI 17021 îşi propune să ridice nivelul de certificare a sistemului de management
  Bine de stiut [14] View
» Eşti pregătit pentru certificarea ISO?
» Certificarea ISO: ştampila calităţii
» VIDEO:: ISO video for the general public
  Linkuri utile
» Forum de acreditare::IAF
» Organizatia Internationala de Standardizare
» BLOG
  Subscrie la newsletter-ul nostruall rights reserved © INTERCONFORMITY
Despre noi | Servicii | Procesul de certificare | Legislatie | Standarde | Contact | Avantaje