Legislatie privind HACCP 

Home » Legislatie » Legislatie privind HACCP


Pana in anul 2004

- Directiva 92/46 privind procesarea laptelui
- Directiva 93/43 privind igiena alimentelor
- Directiva 94/356 privind produsele din peste
- Directiva 2001/471 privind HACCP la prelucrarea carnii
- Directiva 93/43 privnd igiena alimentelor

Din anul 2004

- Reglementarea 852/2004 privind igiena alimentelor
- Reglementarea 853/2004 privind reguli specifice de igiena pentru alimente de origine animala
- Reglementarea 854/2004 privind controlul oficial al carnii
- Reglementarea 882/2004 privind controlul oficial al nutreturilor si alimentelor.

Legislatia din Romania

- Hotararea de Guvern nr. 1198/2002 privind aprobarea Normelor de igiena a produselor alimentare
- Legea nr.54/2002 de aprobare a Ordonantei de Urgenta nr.97/2001privind reglementarea productiei, circulatiei si comercializarii alimentelor
- Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 1956/1995 privind normele pentru introducerea HACCP in industria alimentara
- Hotararea de Guvern nr. 1196/2002 privind controlul oficial al alimentelor.
- Legea nr. 150/2004 privind Siguranta alimentelor
- Hotararea de Guvern nr. 924/2005

   Formular de contact online
Persoana de contact *
Numar de telefon *
Email *
Mesaj *

  Informatii publice

  Stiri [19] View
» Standardul ISO te asigura că PIN-urile sunt sigure
» Noul manual si CD cu privire la ISO 14001 „fac viata mai usoara” IMM-urilor
» Noua ediţie a ISO / CEI 17021 îşi propune să ridice nivelul de certificare a sistemului de management
  Bine de stiut [14] View
» Eşti pregătit pentru certificarea ISO?
» Certificarea ISO: ştampila calităţii
» VIDEO:: ISO video for the general public
  Linkuri utile
» Forum de acreditare::IAF
» Organizatia Internationala de Standardizare
» BLOG
  Subscrie la newsletter-ul nostru



all rights reserved © INTERCONFORMITY
Despre noi | Servicii | Procesul de certificare | Legislatie | Standarde | Contact | Avantaje